Taite- ja siirtoseinät

Siirtoseinät toteutetaan aina kohdekohtaisesti mittatilaustyönä. Eri pintamateriaalien lisäksi voidaan vaikuttaa seinän äänieristykseen sekä elementtien toiminnallisuuteen. Vähänkään vaativammissa kohteissa on turvauduttava erikoissuunnittelijan apuun. Pintalevyjä voidaan myös halutaessa muuttaa sisustustarpeiden mukaan myöhemminkin.

Seiniä on saatavissa aina normaalista huonekorkeudesta jopa yli 10 metrin korkeuteen asti. Elementtien varastointipaikat on syytä ottaa huomioon suunnitteluvaiheessa, jolloin saadaan toiminnallinen kokonaisuus korjausrakennuskohteeseenkin.

Tarvittaessa voidaan valmistaa myös paloluokiteltuja siirtoseiniä. 

Siirtoseinät ja huolto

Pystymme tarjoamaan huollon tai ylläpitohuoltosopimuksen kaikkiin Katve-Hufcor-siirtoseinäratkaisuihin. Olemme huoltaneet myös lukuisia muiden siirtoseinätoimittajien ratkaisuja. 

Tilaa siirtoseinän huolto »

Siirtoseinät ja huoltopalvelut

Siirtoseinät ovat kevyitä ja äänettömiä

Siirtoseinäelementit liukuvat kevyesti ja äänettömästi kuulalaakeroitujen pyöriensä varassa kattokiskoa pitkin. Elementtien käsittelyssä ei tarvita missään vaiheessa voimaa. Seinien lukitusmekanismi on toimintavarma ja helppo, jolloin elementtien käyttö onnistuu julkisissa tiloissakin ongelmitta. Liitoskohdat sopivat toisiinsa riippumatta siitä miten päin elementti on. 

Siirtoseinissä ei yleensä tarvita lattiakiskoa, vaan elementit ohjautuvat käyttöön katossa olevaa ohjauskiskoa pitkin. Rakennuksen painumisen aiheuttamaa ahtautta saadaan säädetyksi kannakkeiden avulla

Siirtoseinien asennus ja huolto

Tuotteet

Tarjoamme kattavan valikoiman taite- ja siirtoseiniä erilaisiin tarpeisiin. Tutustu tuotteisiin tarkemmin alla olevista linkeistä.

Siirtoseinät toimivat tilanjakajina esimerkiksi hoteilleissa

Hotellien hektisessä maailmassa kalusteilta vaaditaan kestävyyttä, toimivuutta sekä muunneltavuutta. Katve-tuotteet on tehty kestämään paitsi kulutusta, myös katsetta vuodesta toiseen. Monipuoliset materiaalivaihtoehdot mahdollistavat sisustukseen yhtenäisen ilmeen tai haluttaessa värikkäitä yksityiskohtia!

Hotellikohtaisesti tehdyt huoltosopimukset takaavat Katve-tuotteiden toimivuuden jatkossakin kautta koko maan! 

Katve-Hufcor-siirtoseinillä voidaan muodostaa huoneeseen useampia kokoustiloja. Myös käytävä/aula saadaan muodostettua helposti liikuteltavilla siirtoseinillä. 

Copyright © Katve-Tuotanto Oy 2018